Japansk spa spa östermalm

Japansk spa spa östermalm I vårt spa kan du även boka en behandling som ett komplement till din vistelse. Vi har behandlingar som passar alla, allt från japansk massage, Shiatsu. Den 1 januari öppnar Yasuragi åter igen dörrarna till det japanska badet efter en lång renovering. Samtidigt presenteras den nya restaurangen Saishoku. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, Japanska spafavoriten Yasuragi Hasseludden kantas av rofylld.

Spa behandlingar i det japanska badet - Yasuragi Stockholm

I vårt spa kan du även boka en behandling som ett komplement till din vistelse. Vi har behandlingar som passar alla, allt från japansk massage, Shiatsu. Upplev ett äkta japanskt bad med varma källor, tvagningsritual och bastu. Här kan du även boka behandlingar och läsa mer om våra aktiviteter. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, Japanska spafavoriten Yasuragi Hasseludden kantas av rofylld.

Yasuragi: Japanskt spa - se 1 recensioner bilder och fantastiska erbjudanden på Skogshem & Wijk Meetings (Mötes och konferenshotell)(Stockholm). Upplev ett äkta japanskt bad med varma källor, tvagningsritual och bastu. Här kan du även boka behandlingar och läsa mer om våra aktiviteter. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, Japanska spafavoriten Yasuragi Hasseludden kantas av rofylld.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail